Loading...
НАЧАЛО2018-08-08T13:16:46+00:00

Добре дошли в RIU Helios Paradise

Идеалният избор за всички, които търсят почивка, съчетаваща развлечения и отдих!

Хотелът е разположен на самия плаж, на брега на Черно море сред изключително красива местност.

Комплексър предлага на своите гости множество услуги и съоръжения, сред които сладководен басейн с джакузи, детски басейн и закрит басейн. Всички те разполагат с безплатни за гостите шезлонги и кърпи. Гостите могат да се възползват и от безплатна фитнес зала и (платен) СПА център, сауна, фризьорски салон и салон за красота и масажно студио.

Хотелът предлага услуга All Inclusive на едно изключително високо ниво. Гостите ни имат възможност да се насладят на основният ни ресторант, където се предлага богата бюфет с топли и студени ястия от интернационална кухня, приготвени на момента с пресни продукти, или могат да резервират маса в един от тематичните ни ресторанти, като изборът е между  италианска, азиатска и българска кухня за вечеря.

В хотел RIU Helios Paradise семействата с деца, както и двойките имат на разположение огромен избор от забавни програми за възрастни и за деца. В допълнение към игрите и спорта, страхотният ни Аквапарк, многобройните басейни, активностите на RIUFit програмите и заниманията по различни изкуства – RIUArt,  допринасят за липсата на каквата и да било скука.

След вечеря, нашите гости могат да се насладят на жива музика и развлечения в някой от баровете на хотела.

SEA.SAND.RELAX.ENJOY

Нашите
Стаи

Хотелът разполага с 597 стаи в четири основни категории, подходящи за всеки тип настаняване.